Historisk torsdag på Gästgiveriet.

Historisk torsdag på Gästgiveriet.

Anderslövs Gästgivaregård vilar på en lång historisk tradition. I samband med senaste renoveringen dök det upp en gammal broschyr med de menyalternativ som erbjöds och vi tror att det är från 1930-talet.

Vi justerar priset till dagens nivå och det blir det 750 kr för hela kalaset. Mat utan dryckespaket kostar 395 kr.

Vi väljer att servera det bästa alternativet. Se hela menyn.

 

Skreitorskfrossa

Skreitorskfrossa

Du kan välja mellan två varianter av skreitorsk:

A. Skivad skreifilé med dillcreme, fänkålscrudité, torskflakes och äggkräm, samt tryffelskum på grön sparris. Chokladterrin med hallonkompott. 595 kr.

B. Tunt skuren, lätt kallrökt torsk, toppad med svarvad gulbeta, picklade senapsfrön, yoghurt, ljummen vinägrett smaksatt med soja och brynt smör. Smörstekt skreirygg med ragu på tomater, belugalinser och choritzoemulsion. Pannacotta på blodapelsin, bounty citrus, myntasallad och rostad kokos. 595 kr.

Boka skreifrossa här!

 

 

Här kan du boka bord på vårt andra ställe Anita på Börringekloster

Till Anita på Börringekloster.