Vårprogram

Vårens hos

Anita på Gästis i Anderslöv

Söndagslunch på gästis, boka här>>. Mellan kl 12.00 - 16.00 serveras en a la carte meny utifrån vilka råvaror som är de bästa för dagen. Tillgången på vilt och grönt styr till stor del vad som serveras.

3, 10, 17, 24 mars, 7, 21, 28 april, 5, 12 maj, 6, 9, 18 juni.

Lördagsbrunch på Gästis 225 kr, boka här >>. Unna dig en härlig brunch med smoothie, omelett, våfflor, pannkakor, juicer, sallader, röror, bröd, chark, croissanter, bak- verk, desserter, fruktfat och mycket mer – vi har något för alla.

16 mars, 13, 20 april, 11, 25 maj, 8, 15 juni. Kl 11.00 - 14.00

Ostprovning med Jonas Osteri 380 kr. Boka här>>. Unna er en trevlig kväll där ni får prova flera spännande ostar. Jonas dukar upp smakprover på 6 - 7 olika spännande ostar. Milda och gräddiga vitmögelostar till grönmögelostar med mycket smak. Det kostar 380 kr per person och viner eller andra drycker som passar till finns att köpa i Skänkstugan/baren.

18 april kl. 18.30

Sparrisfrossa 495 kr, boka här >>. Mitt i högsäsongen för sparris, dukar vi upp med sparrissoppa med västerbottentång, kokt vit sparris, hollandaise och brynt smör. Smörstekt gösfilé med grön och vit sparris, nässelveloute och dillslungad potatis. Vanilj & sparrisglass med glasrabarber och mjuk kardemummakaka.

26, 27 april kl 18.00 - 22.00

Musik Quiz med good vibes, 300 kr, boka här>>

Malin Milevi och Annika Borgshammar leder ett musikaliskt quiz med lugna, lyriska och sensuella låtar. Till detta serveras en ost och charktallrik med lokala läckerheter.

Ett annorlunda After Work och ett trevligt sätt att varva ner.

8 maj kl 18.00

Vi firar Norge 17maj 375 kr, boka här >>. Norges nationaldag firar vi med norska specialiteter som smør- brød, spekepølser, spekeskinka och fenalår med bløtkake med vaniljefyll.

17 maj kl 18.00 - 22.00

Pingstmeny 495 kr, boka här >>. Citronmarinerad vit sparris med rosmarinbröd, nässelfärskost och skinka från Grönby chark. Parmesan- och ogräsfylld fläsk- filé eller lax i ugn med västerbottenost och rom. Ängssyrapan-nacotta med fläder och kaffe.

18, 19, maj. kl 12.00 - 17.00

Mors dagsmeny 575 kr, boka här >>. Fira mor med en härlig middag. Halloumivåffla med avokado, rödlök och rom. Citronbakad spättafilé på spett med nässel- risotto och vit och grön sparris. Pavlova med passionsfrukt och grädde.

Eller

Lågtempererad rostbiff med råstekt vitlökspotatis och bakade kvisttomater. Pavlova med passionsfrukt och grädde.

26 maj. kl 12.00 16.00

 

Till alla evenemang erbjuder vi dryckespaket, både alkoholfria och med alkohol.

 

Välkomna!

Tel 0708 350035